Tuesday, 27 September 2011

BEAUTEE MASK




Selain mengunakan ampoule anda digalakkan mengunakan mask dalam proses mencantik dan merawat masalah kulit wajah.
Mask berbentuk serbuk paling berkesan dan anda mampu nampak hasilnya dengan sekali guna sahaja.
contohnya sekira nya kulit anda kusam tidak bermaya, muka anda jadi bersih, putih dan glowing setelah menggunakan mask
Mask ini berbentuk serbuk, oleh itu ia perlu dibancuh dengan solution.
Solution adalah ramuan khas untuk membuat mask serbuk kita tadi effective 2 kali ganda.
Solution ada 3 jenis ,iatu whitening, soothing dan lifting.
Manakala mask pula ada 10jenis


*** *** ***
LILY MASK

Mask ni pulak dibuat daripada bunga lily....
mask ni sangat sesuai untuk yang sesuai untuk wanita yang berumur 30 tahun dan keatas
ini adalah kerana mask lily sesuai untuk menegangkan kulit muka
dan menghalang dan menghapuskan kedut-kedut pada kulit.
terutama sekali di sekitar mata ,dahi dan pipi.
Pengunaan lily yang berterusan, membolehkan muka kita ni awet muda
selain itu sekiranya kulit anda nampak lemah ,lesu dan tak bermaya
maka anda boleh mencuba lily mask, untuk membuat wajah anda kembali segar 
*** *** ***
LAVENDER MASK 
mask ini dibuat daripada extract bunga lavender..
membantu meransang hormon dalam badan ,
menenang kan dan meredakan tekanan dalam tubuh,
boleh menghilangkan sakit kepala
selain itu mask ini boleh melembutkan dan melembabkan kulit.
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit bermasalah dan sensitive boleh guna mask ni selalu.
** ** **
 Charcoal mask
\
mask ni dibuat dari arang 
sesuai sangat untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak
mask ini mampu membuat kan wajah kita terpelihara dari jerawat ,
selain itu charcoal ni kira rawatan asas sekiranya kita start treatment dengan mask ini
maka lebih senang untuk atasi masalah kulit yang lainya. 
mask ni juga bertindak meransang penghasilan tisu-tisu baru dan memudahkan detoxifikasi 
jadi kulit kita ni susah nak keluar jerawat sebab mask sudah melalui proses detox
mask ni sesuai untuk semua jenis kulit ,
digalakkan untuk kulit sangat bermasalah.
Digalakkan digunakan bersama dengan open pore ampoule
atau purifying ampoule dan juga untuk maintain.


** ** ** 
SOYA BEAN MASK
 
sekiranya ada masalah white head,black head ,
ini jawapan untuk anda,mask ni dibuat dari kacang soya .
ia berperanan untuk memutihkan kulit muka dan membuang 
bintik-bintik hitam pada kulit,
bila masalah ini diatasi maka kulit kita akan lebih halus ,
cerah dan gebu segebunya.

** ** **
GREEN PEA
mask ni diperbuat daripada kacang peas,
satu lagi penawar untuk kulit berminyak,
selain kacangh peas , dalam mask ni juga telah dimasukkan kacang merah juga.
Mask ni mampu membuang lapisan minyak berlebihan 
pada kulit muka , dan membuang toksin yang mengakibatkan jerawat,
mask ini sgt sesuai dipakai dengan purifying ampoule.
selain itu juga, 
mask ini dapat membantu menghalang terbentuknya lubang-lubang bekas jerawat.
jadi anda yang berjerawat boleh cuba mask yang ini juga 

** ** **
RED BEAN

Best selling!!!
mask ini dibuat dari kacang merah, 
mask kacang merah ni boleh membuatkan kulit 
kita ada perlindungan terhadap sinaran uv matahari
read bean sgt sesuai digunakan untuk maintenance di rumah.
kesannya cepat
muka nampak cantik dan bersinar-sinar
kepada pengantin, 3 bulan sebelum kahwin digalakkan try semua mask yang ada,
untuk persiapan naik pelamin.
Untuk mereka yang masalah kulit sensitif,bermasalah dan kering
elok guna mask kacang merah nih. 



** ** ** 
OAT MASK
Nak tegangkan muka,oat mask boleh digunakan untuk maintenance anda.
Terutama untuk muka yang sembab,lesu, tak bermaya dan letih.
selain itu oat ni bukan setakat membuang kolestrol tapi mampu menganjalkan 
kulit so kulit kita lebih lembut tak kering,
halus dan licin.
oat mask sesuai untuk maintenance jangka panjang,
supaya kalau anda dah tua pun 
tua dengan cantik dan kulit wajah tanpa kedut dan halus
** ** **
VEGEFIBER
 
Mask ini adalah campuran extract sayur-sayuran hijau.
Mask ni sgt berkesan untuk membuang kotoran pada kulit muka kita
dan mempunyai agent pembersihan yang mendalam.
mask ini juga mampu menyerap kedalam dan membawa keluar kotoran-kotoran degil ini.
Selain itu vagefiber mask juga mampu membuang sel -sel kulit mati
dan membentuk lapisan baru pada kulit.
Kulit anda berjeragat dan banyak bekas-bekas atau
lubang-lubang yang tak dingini.
mask ini sesuai digunakan selang sehari dan digunakan bersama open pore ampoule.

 
** ** **
24 K PURE GOLD

kepada mereka yang berumur 30 tahun keatas
anda dah boleh start guna gold mask untuk maitain awet muda.
gold mask mampu menegangkan kulit muka dan menghalang 
pembentukan kedut-kedut dan garis-garis halus.
gold mask juga meransang penghasilan tisu-tisu baru,

** ** **

Pembancuh mask iaitu Beautee 3d solution
( kalau tak nak guna solution boleh guna air mineral)

Campurkan 3d mask diatas dengan 3d solution.



LIFTING SOLUTION
memberi kesan serapan yg lebih kepada kulit serta kulit yang bersinar
  WHITENING SOLUTION
membuang bintik-bintik hitam dan memberi kecerahan pada kulit muka.

SOOTHING SOLUTION
Menyegarkan kulit dan buat kulit lebih relaxlah.
ok untuk makluman 1 bungkus 3d solution boleh digunakan 2 kali dengan 3d mask

satu set mask
1 mask + 1 solution
 


BEAUTEE 24K GOLD SERUM

BEAUTEE 24K GOLD SERUM 
BEST BUY : RM65 / PASARAN RM: 70
 (10 BOTTLED)



Emas tulen di dalam 24K Gold Serum
  • membantu kulit untuk mengembalikan colagen,
  • membantu melindungi kulit daripada kesan pencemaran dan sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.
  • Disamping itu, Beautee 24K Gold Serum membantu meningkatkan peredaran darah. 
  • Semua bahan-bahan asli & semulajadi yang digunakan dalam rawatan ini rebalanced-kan wajah. 
  • Mengandungi EGF (Epidermal Growth Factor) yang membantu pertumbuhan lapisan epidermal.
  • Sangat terkenal sebagai produk anti-penuaan.
  • Juga amat bersesuaian dipakai bersama dengan 3D Gold Powder Mask untuk kesan yang lebih menyerlah.

*Sesuai untuk anda yang berumur 30 tahun dan hingga 60 tahun..melambatkan proses penuaan..

Cara menggunakan:


Sapukan di wajah dengan lembut sehingga serum menyerap kedalam kulit. 

AMPOULE BEAUTEE


BEST BUY RM35.00


Beautee Ampoule ini antara ampoule yang paling bagus dalam pasaran kerana kandungannya yang lebih pekat dan concentrated serta diyakini berkesan. 
BEAUTEE Ampoule mengandungi ekstrak botani & vitamin dalam berbagai kombinasi dan tidak mempunyai bahan pengawet & oewarna,kerana bungkusannya yang kedap udara.BEAUTEE ampoule mempunyai kesan yang luar biasa dalam pelbagai jenis kulit.Keputusan boleh jelas dilihat dalam masa yang singkat selepas penggunaan. Mengguna ampoule sebelum & selepas rawatan mask dapat menggandakan keputusanya.mengguna ampoule dengan mesin ultrasonic akan dapat kesan yang sama di salon kecantikan.

PROFESSIONAL GRADE AAA++ GERMANY FORMULATED AMPOULE.
Face ampoule dari BEAUTEE ini memang dari gred paling bagus dan bukan gred B atau gred C. Banyak jenama lain yang datang dari Gred B @ C tapi ramai org tak tahu dan ada yang dijual sebotol kecil RM 30 hingga RM50!!!..hai org sanggup nak cantik ..main beli je....tapi tak apa.kat sini ada harga dah berpatutan.
Formulated in Germany
Packaging : 3ml
Minimum order quantity : 1 box (10 botol)
Germany Technology
No fragrance, No preservatives, No chemical.

Sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitive
High concentation of plant extract and active ingredient.


Langkah-langkah wajar sebelum menggunakan ampoule.
1) Cuci muka bersih
2) Scrub ( untuk kulit byk jerawat jgn scrub terlalu kuat) dan cuci hingga bersih3) Pakai Toner 
4) Sapukan Ampoule (urut-urut hingga meresap ke dalam kulit)
5) Pakai Mask (15-20minutes)(pilih 3D powder mask yang sesuai dengan masalah kulit)
6) Pakai Moisturiser/Night cream
***Ampoule mesti digunakan sekali sahaja kerana ia boleh bertahan selama 4jam selepas botol dibuka ***

Cara Penggunaan


Patahkan leher botol ampoule pada bergaris putih dengan tuala @ tisu berlipat, tuang 1/3 ke tapak tangan & gunakan hujung jari untuk sapu di sebelah muka,ulang langkah-langkah yang sama untuk sebelah muka lagi,sapukan kandungan yang tertinggal di leher dan kawasan dada.

1) BEAUTEE Whitening ampoule(Hot Item)
Sesuai untuk kulit: Normal to dry skin, untuk mengekalkan kecantikan.
TIDAK sesuai untuk :kulit berminyak (sebab ada kandungan pelembab)

2)BEAUTEE Purifying Ampoule (Hot Item)
Sesuai untuk kulit : Jerawat,Berminyak & Sensitif.
TIDAK sesuai untuk : Kulit Kering & Ageing Skin.
~mampu mengeringkan & menghapuskan jerawat kerana kerana purifying akan membuang
toxin pada kulit muka.

3) BEAUTEE Hidrating Ampoule
Sesuai untuk kulit: Normal to dry skin, untuk mengekalkan kecantikan.
TIDAK sesuai untuk :Kulit berminyak
~Mengurangkan masalah kehilangan air dan melembabkan wajah.

4) BEAUTEE Firming Ampoule
Sesuai untuk kulit: normal to dry skin, untuk mengekalkan kecantikan.
TIDAK sesuai untuk :kulit berminyak
Menghilangkan garis-garis halus & mengecil kan muka.
Bagi penggunaan jangka panjang  ia boleh firm kan kulit pada bahagian bawah dagu
.
5) BEAUTEE Soothing Ampoule
Sesuai untuk kulit:  Berminyak,berjerawat,untuk rawatan,dan sensitive,

TIDAK sesuai untuk :kulit kering,kulit yang semakin berusia.



6) BEAUTEE Vitamin C Ampoule (100% CONCENTRATED PURE VIT C)
Sesuai untuk: Semua jenis kulit.




PERINGATAN :


Must be finished ASAP because this is PURE Vitamin Campoule.Don't keep too long coz
it is the same as oranges will change colour coz it is 100% Pure with no chemical added.
Fungsi :
          ~ Mencerahkan kulit
             ~ Menegangkan kulit
             ~ Menaikkan seri waja     
             ~ Agen Anti Oksidan
             ~ Menaikkan tahap keimunan badan
             ~ Meransang penghasilan colagen semulajadi badan.
             ~ Mengatasi masalah liang roma terbuka



7) BEAUTEE Eye care ampoule.
Sesuai untuk: untuk semua jenis kulit ,terutama yang ada masalah EYE BAG.
Cara gunanya; sapu bawah mata, urut perlahan sehingga ampoule meresap.



8) BEAUTEE Clarifying Ampoule
Fungsi :
  • ~Ampoule ni boleh menyamaratakan tona kulit
  • ~Menghilangkan parut-parut lepas jerawat. 
  • ~Menghilangkan jeragat.
  • ~Mencerahkan kulit

Sesuai untuk semua jenis kulit

9) BEAUTEE colagen ampoule.
Fungsi : 
  • ~100% extract colagen!!!
  • ~Ia mampu untuk menegangkan kulit & menambah keremajaan wajah.
  • ~Sesuai digunakan untuk mereka yang berumur 35 tahun keatas ,kerana kulit
  •   tidak mampu menghasilkan kolagen semulajadi yang cukup
  • ~Khas untuk anti ageing

10) BEAUTEE Bust ampoule
Fungsi :
  • ~Untuk membesarkan payudara
  • ~Untuk mengecilkan payudara
  • ~Untuk memejal dan menegangkan payudara
  • ~Untuk merawat payudara kendur.

TESTIMONI





KAYLA ORI STEM CELL

KAYLA ORI STEM CELL (30ML)
Best Buy : RM166 / Pasaran : RM175
(NEW PACKAGING)





Di SWITZERLAND terdapat sejenis spesis pokok epal yang amat jarang ditemui digelar ‘Uttwiler Spatlauber’. Buah epal spesis ini sangat istimewa kerana ianya berupaya kekal segar selama empat bulan tanpa rosak atau menjejaskan kualitinya. Buah Epal ini mengandungi bahan anti oksidan yang tinggi manakala pohonnya pula amat ajaib kerana ia dengan sendirinya dapat memulihkan kerosakan pada kulit, dahan dan buahnya secara semulajadi. Beberapa tahun lepas, sebuah syarikat penyelidikan bio-kimia dari Switzerland, iaitu Mibelle telah berjaya mencipta satu teknologi baru menghasilkan sel tumbuh-tumbuhan (PhytoCellTec Malus Domestica). Teknologi PhytoCellTec  Malus Domestica  ini telah berjaya menghasilkan Sel Stem dari Epal yang boleh menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan memperbaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit. Ujian klinikal menunjukan bahawa penggunaan 1% Sel Stem Epal akan dapat merangsang sel kulit untuk menghasilkan 80% sel stem. Manakala ujian yang sama juga menunjukan Sel Stem Epal dapat memperlahankan proses penuaan. Penggunaan krim pelembab, pencerah dan penegang yang mengandungi Sel Stem Epal dalam tempoh dua minggu akan dapat mengurangkan sehingga 8% kedutan serta garis halus pada bahagian mata. Penggunaan selama 4 minggu pula akan dapat mengurangkan kedutan dan garis halus pada bahagian tersebut sehingga 15%. Selain itu kajian juga mendapati bahagian rambut yang dilumurkan Sel Stem Epal akan tumbuh semula selepas 18 hari.


Krim 8 in 1-Kayla Ori Stem Cel
Pelembab


Anti Oxidant


Pelindung UV


Anti Jerawat


Pencerah


Anti Penuaan / anti aging


Anti Pigmentasi
 Merawat Lapisan Dasar

Siapa yang perlu menggunakan produk ini?
Mereka yang ingin kelihatan cantik dan untuk mengatasi masalah-masalah berikut :-


  • Kulit Tidak Sekata
  • Kulit Kendur
  • Kedutan pada wajah / garis halus
  • Pigmentasi
  • Kulit Kering
  • Untuk Mencerahkan kulit
  • Mencegah Penuaan Kulit
  • Memperbaiki sel Kulit
  • Menghilang bebayang mata
  • Mengurangkan Garis-garis Halus
  • Melembutkan kulit
  • Menyerikan wajah
  • Merawat Kulit Kasar dan Sensitif









Kenapa menggunakan 

•   Dapat merangsang sel kulit bagi menghas Sel Stem?
•   Berkuasa memulih dan melindungi kulit.
•   Sel Stem tumbuhan.


TESTIMONI PENGGUNA KAYLA ORI STEM CELL 




Next previous home