Tuesday, 16 September 2014

Sweet Pinky Foundation


SWEET PINKY FOUNDATION

Ianya foundation yang hanya mempunyai satu kod warna sahaja bertindak magic mengikut aliran darah dengan warna kulit si pemakai.

Mmempunyai SPF30 untuk melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya dan mempunyai vitamin E untuk merawat ,melembab dan memudarkan parut pada wajah dan tidak berminyak , tidak bertompok walaupun berpeluh tahan sehingga 8 jam

MANFAAT:-
✿ Tidak berminyak
✿ Tidak merekah di tepi hidung dan tepi mulut
✿ Tidak bercapuk
✿ Tahan 8 jam
✿ Hasil solekan gebu,flawless,pinky dan glowing
✿ SPF 30
✿ Agen perlindungan UVA & UVB 3

BERAT : 20 gram
Tahan penggunaan selama 3-4 bln.. Sgt Jimat


AQ' Chantique Magic Skin

New Product From Aq Chantique! !
SPECIAL EDITION TANPA PENGELUPASAN....



*Tak perlu pkai bedak atau foundation mmg terserlah nampk kulit gebu dgn sekali pemakaian
*pencerahan yg berganda2 kulit kelihatan pinky tanpa pakai make up
*Sesuai semua kulit bg yg mempunyai masalah kulit

AQC MAGIC SKIN CARE

1) Aqc Magic Skin Bar
-Mengandungi kandungan sebagai agen pemutihan kulit muka yang berkualiti tinggi.

-Ia juga mempunyai anti-kulat dan anti bakteria yang sangat berkesan untuk merawat jerawat dengan mengawal lebihan minyak dimuka

Kandungan
Kojic Acid, Gluthathione, Cucumber, Purified Water,Sodium Cocoate,Glycerine,Coconut Oil,Vitamin E

Aqc Magic Skin A

- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
-Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit
-Wajah lebih glowing dan flawless!!

KANDUNGAN
Arbutin, Ethylnexyl Methoxycinnamate,Propylene Glycol,Peg Stearate, Titanium Dioxide, Laurert7, Methyldibrono Glutaronitrile

CARA PENGGUNAAN
Ratakan krim keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari

Aqc Magic Skin B

- Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan

- Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela

- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.

- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa

- Tanpa pengelupasan

CARA PENGGUNAAN
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas menggunakan Aqc Magic Skin Bar

Kandungan
Kojic Acid, Arbutin, Cucumber,Fruit Extract,Lavendar Oil,Grape,Kiwi, Vitamin E


info tambahan
Cara Penggunaan (DAY)
1) Cuci menggunakan Aqc Magic Skin Bar secara menyeluruh selama 2 minit

2) Bole teruskn apply Aqc Magic Skin A @ sebelum 2 bole pakai Aqc Magic Glow Lotion @ Magic Lotion

Cara Penggunaan (NIGHT)
1) Cuci menggunakan Aqc Magic Skin Bar secara menyeluruh selama 2 minit

2) Sapu rata Aqc Magic Skin B @ sebelum tu bole juga pakai bersama Magic Glow Lotion









Belleza

 





BELLEZA by SOFIEYA BEAUTY SECRET MURAH 
PUTIH,LEMBUT,GEBU,TEGANG & ANJAL

Semua orang tertanya2 apa sebenarnya BELLEZA Product by Sofieya Beauty ni kan??

NEW PRODUCT BELLEZA ialah sejenis serbuk kolegen lazat yang membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja tak perlu dibancuh.

Fungsi BELLEZA :-
♡ Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
♡ Menjadikan kulit glowing secara natural.
♡ Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
♡ Membantu mengatasi kulit kusam, mengecilkan liang roma
♡ Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
♡ Mengandungi antioksida untuk melambatkan proses penuaan
♡ Merawat masalah jerawat dari dalam.
♡ Memantapkan bentuk payudara dan punggung

♡ Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
♡ Menghalang jangkitan pada vagina
♡ Menjadikan rambut lebih sihat,bersinar,beralun dan hitam berkilat
♡ Menguatkan kuku dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
♡ Membantu menstabilkan hormon wanita yang monopous









Tuesday, 9 September 2014

Gluta O Over White by Op Soda




GLUTA O OVERWHITE BY OP SODA DGN PAKING BARU!!! FORMULA BARU DAN PAKING BARU!!! LEBIH BERKESAN UNTUK KECANTIKAN KULIT!!! KULIT GEBU DAN FLAWLESS!!! DAPATKAN KULIT SELURUH BADAN YANG CERAH GEBU!!!

1BOTOL 30BIJI 
1BIJI SEBELUM TIDUR

Formula terbaru!!!! Terlaris!!! HOTTEST!!!! Formula terbaru utk kulit cerah putih berseri lebih cepat. FDA & GMP approved!!!

Kelebihan :
✔ FDA & GMP approved!!! safe and effective
✔ Lebih putih dr biasa. Perubahan yg ketara. Sy berani cabar anda guna GLUTA O OVERWHITE by OP SODA!!
✔ BEREBZA dgn gluta yg kebanyakan di pasaran. Mengandungi 30 soft gel capsules/bottle
✔ Bau CHOCOLATE. Buka botol pond dh boleh bau CHOCOLATE!!! Wow!!!
✔ Ekstrak bahan dari Amerika

Gluta 10000 mg adalah gluta yg plg berkesan yg telah disahkan utk pemutihan. Gluta 100% original dari Amerika di mana molekulnya plg kecil, lembut dan mudah diserap utk proses pemutihan dalam masa beberapa hari shj!!! Ianya juga bertindak utk mengurangkan kedutan dan bintik2 hitam jg memulihkan kulit rosak akibat pendedahan terhadap matahari. DIJAMIN LEBIH PUTIH!!! TAK PERLU SAKIT, TAK PERLU SUNTIKAN, SEBAB GLUTA O OVERWHITE BY SODA LBH PUTIH DARI DISUNTIK!!!!

KESAN PENGGUNAAN GLUTA O OVERWHITE BY OPA SODA:
> Kulit putih berseri bercahaya dan sihat
> Mengurangkan Jerawat, freckles pudar kepada terang.
> Membantu mengekalkan kulit yg sihat> Keanjalan kulit bertambah baik.
> Mengecilkan liang pori








Glitter by Radiglow




Jom kita consume GLITTER by Radiglow

★APA ITU GLITTERS .... ??
GLITTERS Merupakan supplement beauty booster utk mempercepatkan proses pencerahan kulit agar licin, lembab dan berseri2. Senang ckp nak semua cepat wajib ambik glitters. Kesan tindakbalas seawal 3jam ye..

★GLITTERS mmg BEST... sgt senang ye dlm seminggu uolls perlu consume sekali je GLITTERS... sekotak ade 4 tiub utk 4minggu..

★Ramai dah mula merisik khabar produk GLITTERS by RADIGLOW...khasiat GLITTERS 10000 x ganda keberkesanannya.. Kesan seawal 3 JAM sahaja. Sgt bagus utk kecantekkan kulit dan kesihatan dalaman.. Alhamdulillah ramai yg ingin mencuba GLITTERS







Snail Soap Whitening


*Formulated to solve skin problems and to those who want to have healthy skin.
*Made from natural extracts
*Keeps skin smooth and soft
*Fades acne dark spots
*Lighter & Firmer skin
*Control oil in the face
*Suitable for all ages
*Free of harmful substances
*Safe and gentle even on sensitive skin

Directions: Bleaching the soap on face and body. Leave for 2-3 minutes.




Glutha Salmon Ovary



GLUTHA SALMON OVARY ORIGINAL DAN MURAH

- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Anti Penuaan dan Awet Muda yang unggul
previous